Consilierii locali au votat proiectele de hotărâre aferente lunii februarie

Consilierii locali au votat proiectele de hotărâre aferente lunii februarie

43 de proiecte de hotărâre au fost supuse ieri, spre aprobare, în cadrul şedinţei ordinare desfăşurate aşadar în ultima zi a lunii, respectiv 28 februarie. Au fost prezenţi 19 consilieri locali care au votat în unanimitate pentru aprobarea a 37 dintre aceste proiecte, în patru cazuri votul “pentru” a fost majoritar şi proiectele au trecut, dar nu cu unanimitate de voturi, şi în alte două cazuri proiectele au fost respinse. Această ultimă situaţie de respingere s-a înregistrat în cazul propunerii unor sprijine financiare pentru editarea a două cărţi.

În şedinţa ordinară de ieri, consilierii au aprobat acordarea a patru ajutoare financiare de urgenţă pentru cazuri în care este nevoie de un tratament medical costisitor sau de investigaţii medicale, cum este şi situaţia Ruxandrei Lungu şi a lui Andrei Ştefan Dumitru. Tot ieri au fost aprobate şi două proiecte ce vizează acordarea avizului de amplasare a două centrale fotovoltaice, investiţii ce intenţionează a fi realizate de două firme private, SC Energy Nord Electric SRL şi respectiv SC Sun Nord Power SRL.

Consilierii locali au mai aprobat şi un proiect care să-i ajute pe restanţierii (persoane fizice sau juridice) care au datorii la bugetul local să le plătească eşalonat, conform unui grafic de rambursare a acestor obligaţii fiscale.
Şedinţa ordinară s-a încheiat după alegerea unui nou preşedinte de şedinţă pentru perioada martie-mai 2013, în persoana lui Clement Ilie.

Ultima modificare: 01.03.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Parcări fără plată în Giurgiu, începând de mâine

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.